Corona en Focus

Vanaf 16 maart zijn nogal wat regels ingegaan welke geldig zijn tot 6 april 2020. Dagelijks worden we bedolven door allerlei berichten via de social media en we houden ook de berichten van het RIVM in de gaten. Het is allemaal verschrikkelijk en heeft op iedereen een impact.

Al weken heb ik zitten dubben om hier wel of niet een blog over te schrijven. Vandaag de beslissing genomen om dit wel te doen. Vanaf 16 maart zijn nogal wat regels ingegaan welke geldig zijn tot 6 april 2020. Dagelijks worden we bedolven door allerlei berichten via de social media en we houden ook de berichten van het RIVM in de gaten. Het is allemaal verschrikkelijk en heeft op iedereen een impact.

Ook de dagelijkse berichten die ik voorbij zie komen op LinkedIn en Facebook. Ieder heeft zijn of haar mening, welke ik respecteer. Iedereen is heel betrokken bij hetgeen nu in Nederland en andere landen gebeurd.

Op de een heeft het een verlammende werking en iemand anders kan er heel actief door worden. In ieder geval, het is gewoon verschrikkelijk. Ik kan hier nu wel een lang betoog over gaan houden, maar dit heeft geen zin en toegevoegde waarde.

21 april

21 april vernemen wij meer!

Maar, hoe behoud jij je focus nu? Verneem ik graag!
Zelf ben ik heel actief met de vele ICT en Tech vacatures en nog een aantal anderen, maar de afgelopen weken zijn een grote hoeveelheid van deze vacatures on-hold geplaatst door de desbetreffende werkgever. Is begrijpelijk, ook daar een veelheid van hun medewerkers nu vanuit thuis de werkzaamheden verrichten. Maar ook een teleurstelling voor kandidaten, die op de desbetreffende vacature hadden gereageerd.
Deze staan nog open en terugkoppeling kan wat langer duren dan gebruikelijk. Ook via videochat is na contact een verdere mogelijkheid!

Waren het eerst 50 vacatures, nu nog een 19 tal vacatures.
Bekijk hier de openstaande vacatures

Loopbaanbegeleiding en Coaching

Ook de berichten die ik heb gezien van medewerkers in hun proeftijd, waarvan dit nu beëindigd is wegens de onzekerheid bij werkgevers. Alles is en blijft momenteel nog onzeker. Hoe lang dit gaat duren, geen idee!
De focus van Werving en Selectie van kandidaten voor de desbetreffende vacatures is nu even verdeeld naar Loopbaanbegeleiding & Coaching.

Ook het gegeven dat we nu met mijn nieuwe website bezig zijn, dus waar Focus ik me op, op Werving & Selectie, daarnaast Loopbaanbegeleiding en Coaching en de OPQ 32r assessments, ook en belangrijk item.
De komende maanden zal zich dit uitwijzen.

Lees hier meer over Loopbaanbegeleiding & Coaching

Voor iedereen: Blijf gezond en tevens: Blijf zoveel als mogelijk binnen!

Advies wordt gewaardeerd!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.