Loopbaanadvies & vacatures

Loopbaanadvies en Vacatures

Loopbaanadvies - NLleertDoor

Dan het ontwikkelingstraject

Dit ging in per 1 augustus voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Iedereen in deze leeftijdsklasse kon in aanmerking komen voor een kosteloos ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Of je nu werknemer bent, werkloos, zzp' er of zelfstandig werknemer. Het werk en de organisaties veranderen continu. Het is belangrijk dat de up-to-date blijft, qua kennis, vaardigheden en ervaring voor jezelf en de werkgever. Zo blijf je wendbaar, productief en inzetbaar. Soms gebeurt het ook dat je functie vervalt of er is een reorganisatie, waardoor jij je baan verliest.

Maar, per 2 september was het potje al op, gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid. De verwachting is dat er eind dit jaar nog een vervolg aan wordt gegeven, of anders in 2021.

Maar wil jij toch gebruik maken van het gratis ontwikkeladvies (t.w.v. € 700,-) Wel dat je een computer of desktop ter beschikking hebt, daar je zowel een online arbeidsmarktscan gaat invullen en dit bespreken we hierna Online, waarvoor jij een uitnodiging ontvangt.

Dit komt weer open per 1 december 2020, dus wil je hier gebruik van maken, stuur me je aanmelding naar info@jobcosupport.nl met je cv en ook je hulpvraag. Graag kom ik er dan bij je op terug! Dit is geheel gratis voor jou als deelnemer!

Ontwikkeladvies

Vacatures

 

Vacatures

Natuurlijk heb ik nog een veelheid aan vacatures, vooral binnen de ict maar ook binnen een aantal andere branches. Deze zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. In een aantal vacatures werk ik samen met Business Partners, samen staan we sterk!

Pas jij echt binnen een van deze vacatures en is dit jouw uitdaging, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Ik weet, het is momenteel een lastige periode in verband met Corona. Mogelijk dat je hierdoor nog bij je huidige werkgever blijft. Maar mogelijk heb je hier momenteel ook weinig perspectief, dus aan jou de keuze!

Vacatures Jobco Support

 

 

Mogelijk tot contact en voor nu, een fijne week en geniet van alles waar je mee bezig bent.

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.