Vacatures en overig Kennis & Vaardigheden

Vacatures en Overig/Kennis & Vaardigheden

Vacatures van Jobco Support

Momenteel is het alweer 21 januari en de vacatures van Opdrachtgevers/werkgevers blijven maar binnenkomen. Ontzettend leuke en uitdagende functies en allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Ook in deze periode heb ik heel wat reacties ontvangen van kandidaten die geen baan meer hebben in deze periode en op zoek zijn naar een volgend perspectief. Is en blijft altijd moeilijk. Ook zij hebben gereageerd op een van deze vacatures maar zijn het helaas niet geworden. Wat ontzettend belangrijk voor deze vacatures is toch de gevraagde kennis en ervaring, wat duidelijk wordt aangegeven in de vacature. Dit zijn de vacatures en meer kan ik er niet van maken. Ik gun iedereen een leuke passende baan!

Ook ontvang ik regelmatig reacties van kandidaten die een ww-uitkering hebben en verplicht zijn om 4x per maand een sollicitatie te doen. Begrijp ik best, maar hier zit ik niet echt op te wachten, ook als ze niet passen binnen een van de desbetreffende vacatures waar ze op hebben gesolliciteerd. Ze krijgen altijd een reactie van mij, maar hier zit ik dus niet direct op te wachten. Hopelijk dat jullie dat ook begrijpen.

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever!
Vacatureoverzicht Jobco Support

Pas jij niet binnen een van deze vacatures, dan beter om niet te reageren! Ik hoop dat je dit begrijpt. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die passen binnen het desbetreffende profiel. Dan ontvangen we ook graag je persoonlijke motivatie en niet alleen je cv.

Ook goed nieuws natuurlijk, ook in deze Covid19 periode gaan 3 kandidaten van Jobco Support starten per 1 februari in hun nieuwe baan. Een als Operationeel Manager bij een leuke organisatie in Nieuwegein, een als Healty & Safety Advisor Europe en een als Partner Maager bij een organisatie in Amsterdam. Toch weer lichtpuntjes.

NL Leert Door - Ontwikkeladvies

Ondanks dat ik maar 3 kandidaten had voor dit ontwikkeladvies, heb ik dit traject 14 januari positief af kunnen sluiten met de desbetreffende kandidaten, die hiermee weer perspectief en meer duidelijkheid hebben gekregen voor hun volgende baan en mogelijkheden. Mogelijk dat hier in 2021 en vervolg in komt, daar ik merk dat heel veel personen hier baat bij hebben. Het logo moet nog worden aangepast, daar ik vanaf januari een Register Loopbaan Professional ben. Maar wat's in een name!

Loopbaanbegeleiding en Coaching.

Vacatures

Voor iedereen veel succes en de huidige functie en mocht je op zoek zijn naar een nieuwe baan en passen binnen een van de vacatures van Jobco Support, bij de desbetreffende opdrachtgever, dan zie ik je reactie graag tegemoet!!


Vriendelijke groet
Anja Veldhuizen

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.