Onze diensten Loopbaanbegeleiding & coaching

Wil jij een keer sparren over je loopbaan of over je ICT-loopbaan? Dat kan! Ieder loopbaan coaching traject bestaat uit drie stappen. Wij beginnen met een kennismaking, bespreken waar je tegen aan loopt en maken daar een analyse van. We sluiten het af met een evaluatie. Vooral nu actueel: NL Leert Door - Het Ontwikkeladvies!

Subsidie voor 'NL Leert Door' - Het Ontwikkeladvies

Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een erkend loopbaanadviseur. Dit is gerealiseerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Nu zijn er in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar. De vorige 22.000 trajecten waren binnen een maand op. Interesse? Aarzel niet te lang, want dan ben je te laat!

Dit is voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Iedereen in deze leeftijdsklasse kan in aanmerking komen voor een kosteloos ontwikkeladvies bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Of je nu werknemer bent, werkloos, zzp' er of zelfstandig werknemer. Het werk en de organisaties veranderen continu. Het is belangrijk dat je up-to-date blijft, qua kennis, vaardigheden en ervaring voor jezelf en de werkgever. Omscholing kan ook van toepassing zijn.

Hoe maak je gebruik van dit ontwikkeladvies traject ter waarde van € 700,-?
Meld je aan per email: info@jobcosupport.nl en ik stuur je informatie over hoe we dit samen gaan opstarten. Het aanmeldloket van het Ministerie van SZW is geopend per 1 december 2020.
Ik meld je dan aan voor dit traject. Vervolgens ontvang jij een link, die je alleen hoeft te bevestigen (verplicht door de overheid).
Ik vraag de subsidie aan en regel de administratie. Daar heb jij geen omkijken naar, behalve dat je nog je handtekening zet op de desbetreffende documenten.
Gesprekken vinden Online plaats, in deze periode.

Wel ontvang ik bij aanvang graag je cv en een kopie van een geldig identiteitsbewijs, zoals paspoort en onderteken jij vervolgens het formulier 'Toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens deelnemer'. Deze documenten zijn nodig (voor het Ministerie van SZW) en worden opgeslagen in je persoonlijke bestand binnen Jobco Support.

Brede steun in de Tweede Kamer voor steun en herstelpakket

Wat houdt het in?
Je maakt een (online) arbeidsmarktscan.
Wat aan de orde komt in deze arbeidsmarktscan - LoopbaanVerkenner van Matchcare, die ik ga inzetten hiervoor.

 1. Wie ben ik?
 2. Wat wil ik?
 3. Wat kan ik?
 4. Jouw functie in beeld 
 5. Jouw beroepsmogelijkheden: inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmark
 6. Jouw volgende stap: bevorderende en belemmerende factoren om de volgende stap in je loopbaan te zetten
 7. Maar ook een veelheid aan vacatures binnen Matchcareer, waar je direct op kunt solliciteren en welke actueel zijn!

Het is jouw ontwikkeladvies, waar we samen aan gaan werken. Ook belangrijk om te weten is: wat is jouw hulpvraag?. Samen hebben we online gesprekken van in totaal minimaal vier uur. Deze plannen we gezamenlijk in.
Hierdoor krijg jij een beter inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Kun je geholpen worden bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of kun je tips en advies krijgen bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. We gaan er samen een succes van maken voor jou!


 

Kennismaking

Hierin wordt informatie gegeven over de werkwijze van Jobco Support en wordt gekeken of we tot een samenwerkingsverband kunnen komen. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Belangrijk is dat er een klik is, een verkenning wederzijds. Kennismaking met als doel om te bepalen wat er mogelijk is.

Bij het eerstvolgende gesprek wordt wat dieper stilgestaan bij bepaalde aspecten. Uitgangspunt hierbij is het leerdoel. Tevens worden de spelregels besproken en overhandigd. Indien de kosten van het traject betaald worden door de werkgever, dan ontvangt deze een overeenkomst, de algemene voorwaarden en spelregels. Mogelijkheid is tevens aanwezig om hierna per email (in verband met opdrachten), telefonisch of per video chat contact met elkaar te hebben.

Analyse en loopbaan coaching gesprekken

Methodieken welke ingezet kunnen worden:

 • Assertiviteit
 • Belbin teamrollen
 • BZO - Beroepsanalyse
 • BRAVO
 • Competenties
 • De logische niveaus van Bateson
 • Elevator Pitch
 • Enneagram en kernkwadranten
 • Kolb leerstijlen
 • Loopbaan Ankers
 • Loopbaanscan
 • Mindmapping
 • Persoonlijke Stijl Indicator
 • RET
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Talent & Karakter
 • Wat wil ik
 • Zelfanalyse

Op basis van jouw hulpvraag zal de beste methodiek gekozen worden. Dit gebeurt op basis van de kennismaking, maar uiteraard speelt je eigen voorkeur hierin ook een belangrijke rol. 

Onze methodieken

NOLOC

Jobco Support is een gecertificeerd loopbaanprofessional bij de NOLOC en gecertificeerd voor het inzetten van een veelheid aan OPQ/OT assessments van SHL.

Meer informatie?

Anja Veldhuizen

Wilt u meer informatie omtrent een vacature, onze diensten of het plaatsen van een vacature? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op!

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.