1e blog 2023, vacatures, assessments en overig

Eerste blog 2023, Welkom 2023, Vacatures en overig

EERSTE BLOG 2023, WELKOM 2023

Na 3 jaar zijn wij eindelijk heerlijk 30 dagen op vakantie geweest in Thailand in de periode van 15 januari en terug op 14 februari. Dus nu weer ruim een week terug. Het is nog steeds even wennen, toch ook van de jetlag van 6 uur tijdverschil. Maar het was heerlijk en een prachtige rondreis die wij samen hebben gemaakt.

Toch even een aantal foto's, zodat jullie nog even mee kunnen genieten van deze locaties. Misschien ook wel iets voor jullie bij een komende vakantie! Wij houden in ieder geval van de jungle en rust, niet van die toeristische plaatsen. Ook het maken van wandelingen en de omgeving en bewoners verkennen en contacten hiermee.

Ook mijn Macbook mocht gewoon mee en dat zullen jullie wel gemerkt hebben op LinkedIn Ik hoop dat jullie er op afstand ook van hebben genoten.
Hierdoor was ik bij terugkomst ook praktisch weer helemaal bij! Dat scheelt al enorm.

Ook dit loopt nog steeds:
Oekraïne, alle migranten, alle arbeidsmigranten, de inflatie, de energiecrisis, de zorg, de werkzoekenden, de mensen die niet meer rond kunnen komen met hun inkomen en noem maar op. Ik hoop dat hier dit jaar meer duidelijkheid over komt voor alle betrokkenen. Dit is aan de Politiek en Gemeenten. Het speelt natuurlijk in mijn hoofd. Mogelijk ook bij jullie?
En dan de verkiezingen die er weer aan gaan komen, die van verkiezing van de leden van de provinciale staten op woensdag 15 maart a.s.!!! Wie is nog geloofwaardig om op te stemmen in deze periode.

ASSESSMENTS

Ook gedurende deze vakantie ontving ik een bericht van een bedrijf, die een Assessment wilde afnemen voor een van hun nieuwe medewerkers. Helaas had ik niet alles paraat op dat moment om een offerte af te geven. Deze week heb ik een afspraak gepland met SHL om het een en ander verder kort te sluiten. Dit betrof deze Assessment van OPQ ASR!

Assessments OPQ
Duidelijkheid is en blijft belangrijk. Zodra dat bekend is, vul ik dat weer aan! En helaas, deze assessment van OPQ ASR is niet meer beschikbaar, vernam ik zojuist vandaag 23 februari!

VACATURES/ARBEIDSMARKT

Ook dit is en blijft actueel, vooral in deze moeilijke arbeidsmarkt.
De afgelopen week heb ik weer mooie actuele vacatures van werkgevers ontvangen! Ben je benieuwd welke dit zijn? Gewoon even kijken onderstaand! Vandaag zijn der weer 2 prachtige vacatures bijgekomen voor werkgever in Ede!

Jij hebt een leuke uitdagende baan op dit moment. Zijn hier doorgroeimogelijkheden en perspectief? Dan beslist blijven zitten.Maar, is dit niet het geval en kriebelt het bij je, dan goed om rond te kijken naar een nieuwe baan. 
Mogelijk dat hier een uitdagende en passende baan voor je bij staat! Dit zijn allen mooie vacatures bij MKB bedrijven.

Nieuw jaar - nieuwe kansen! Onderstaand het overzicht van alle huidige vacatures, voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. Gewoon even klikken op de desbetreffende link, dan zie je ze allemaal!! En misschien staat hier wel jouw nieuwe baan bij voor 2023. 
Persoonlijk ben ik er op tegen om kandidaten zelf te gaan benaderen voor bepaalde functies, mits jij aangeeft hiervoor open te staan!

Gewoon even regelmatig checken:
Vacatureoverzicht Jobco Support

Gemakkelijker kan ik het je gewoon niet maken!

Ook nog een geweldige dank aan iedereen, die mijn vacatures deelt binnen LinkedIn. Deze vacatures worden via Otys ook altijd gedeeld binnen Indeed en een aantal plaats ik tevens door naar werkzoeken.nl

VACATURES REGIO UTRECHT!

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/utrecht/

VACATURES REGIO NOORDHOLLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-holland/

VACATURES REGIO ZUIDHOLLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/zuid-holland/

VACATURES REGIO NOORD BRABANT

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-brabant/

VACATURES REGIO FLEVOLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/flevoland/

VACATURES REGIO OVERIJSSEL

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/overijssel/

VACATURES REGIO GELDERLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/gelderland/


Deze vacatures zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers.  Interessen of belangstelling en is dit jouw volgende passende baan, dan zie ik je reactie graag tegemoet! Na jouw ontvangen sollicitatie verneem je van mij ook wie de werkgever is. Jij moet daar immers ook willen werken! Openheid en duidelijkheid is en blijft voor mij belangrijk en mogelijk ook voor jou!

Mocht jij binnen LinkedIn mijn vacatures willen volgen, kijk dan even naar mijn profiel en klik op de bel in mijn profiel.
Dit kan tevens als je kijkt naar Jobco Support binnen LinkedIn. Volgen kan altijd. Dat is ook nog eens geheel vrijblijvend!


VOOR IEDEREEN EEN MOOI EN GEZOND 2023 VERDER!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.