Lente, Vacatures, Loopbaanbemiddeling

Lente en Vacatures en Loopbaan bemiddeling

De Lente

Deze is nu daadwerkelijk begonnen en natuurlijk geweldig. De vogeltjes fluiten zowel in de ochtend als aan het einde van de dag. Hoeven ook niet moeilijk meer te doen om hun eten te vinden, nu de sneeuw weg is. Is gewoon heerlijk genieten, ook van de tuin die er weer wat beter uit komt te zien. Ik vermoed dat degenen die een tuin hebben, ook hier weer heerlijk in bezig zijn. Weer wat snoeien en kijken wat er nog ontbreekt en dit aanvullen.

Vacatures

De vacatures van Jobco Support zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever. Ik ontvang regelmatig een bericht van een kandidaat die aangeeft beschikbaar te zijn en die op zoek is naar een passende baan. Maar helaas, dit zijn de vacatures welke ik momenteel heb bij de desbetreffende werkgevers. In een aantal vacatures werk ik samen met een aantal business partners, die dan ook weer een direct contact hebben met de desbetreffende werkgever.

Kandidaten kan ik niet voorstellen bij een werkgever, waar ik geen Werving & Selectieovereenkomst mee heb.

Maar, volgens mij heel mooie en uitdagende vacatures! Dus, mocht je echt passen binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet via de desbetreffende vacature. Ook ik werk via de regels van de GDPR/AVG en al je gegevens komen dan terecht in je persoonlijke bestand, waar jij zelf toegang toe hebt. Volgens mij kan ik het niet gemakkelijker maken, dus s.v.p niet je cv gewoon doorsturen via mijn email adres! Dan heb ik hier geen controle over en is voor jou ook niet prettig.
Ook de afgelopen maand zijn een aantal kandidaten van Jobco Support gestart in hun nieuwe baan.

Bijgaand het overzicht van deze vacatures, zowel in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en zelfs een in Luxemburg!
Misschien ook goed om Jobco Support.nl binnen LinkedIn te gaan volgen. De vacatures plaats ik ook onder andere altijd door naar LinkedIn. 

VACATURES JOBCO SUPPORT

Loopbaan Bemiddelaar c.q. Loopbaanbegeleider

Helaas zijn de mogelijkheden om gebruik te maken van NL Leert door helemaal vol, dit is dan de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een loopbaan ontwikkelingstraject. Wil jij je medewerkers toch een ontwikkelingstraject mee willen geven, dat kan altijd! Dan geef je ze toch iets goed mee, als blijk van waardering.

Het leven van een Loopbaanbegeleider, ook voor vacatures en voor begeleiding is beslist niet gemakkelijk, maar is altijd een uitdaging voor mij! De afgelopen maanden heb ik weer een aantal kandidaten kunnen begeleiden in hun loopbaanvraag. Het is nu aan hen, om hier verder actie op te nemen.

LOOPBAANBEGELEIDING EN COACHING

Mogelijk tot contact en geniet van deze lente periode!
Met vriendelijke groet
Anja Veldhuizen
https://www.jobcosupport.nl

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.