Jobco Support
Snel zoeken

Tarieven

Tarieven Loopbaanbegeleiding & Coaching en Loopbaantesten OPQ32

Voor Loopbaanbegeleiding & Coaching staat een tarief van € 75,- per uur, excl. 21% BTW Het kan voorkomen dat een sessie iets uitloopt. Uitloop tot een kwartier wordt niet in rekening gebracht. Uitloop langer dan een kwartier wordt afgerond op een half uur. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de tijdsbewaking.

Voor de OPQ32 Assessments zijn variabele tarieven van toepassing, afhankelijk van de gekozen assessment. Voor vragen hierover, neem gewoon contact met me op via het contactformulier.

Betalingsvoorwaarden

Factuur te voldoen binnen 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders is overeengekomen.

Annulering

Niet tijdig afgezegde afspraken voor Loopbaanbegeleiding & Coaching (minimaal 48 uur van tevoren) worden volledig in rekening gebracht.

Dossier

Van iedere cliënt wordt een dossier gemaakt. Kenmerkende ontwikkelingen worden op papier gezet, evenals de voortgang. Zo kan ik me voorbereiden op een volgende sessie. Jobco Support voldoet volledig aan de vereisten van de AVG.

Gedragscode Noloc

De gesprekken worden vanzelfsprekend in vertrouwen gevoerd. Ik ben aangesloten bij de Noloc als loopbaanprofessional en volg de gedragscode van de Noloc.

Contactformulier

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met me op via het contactformulier

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

U bevindt zich hier: Home > Loopbaantesten > Tarieven Loopbaantesten, Workshops & Trainingen
Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close