Jobco Support
Snel zoeken

Loopbaantesten

Jobco Support heeft verschillende loopbaantesten speciaal voor managers, leidinggevenden, projectleiders, teamworkers en vele andere MBO+ of HBO opgeleiden die hun kwaliteiten en vaardigheden in hun rol goed willen beoordelen. Met deze kennis kunnen bepaalde benodigde competenties verder ontwikkeld worden en geven de verschillende loopbaantesten een goed beeld van jou als persoon en jouw functioneren op het werk. De loopbaantesten zijn zowel voor MBO als HBO geschikt. Jobco Support zet bepaalde loopbaantesten ook in bij loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching voor werkzoekenden, re-integratie en sollicitatietraining, maar het is daarnaast tevens mogelijk om deze testen afzonderlijk in te zetten, naar behoefte.

OPQ32
Kolb leerstijlen
Loopbaan ankers
BZO - beroepsanalyse
Enneagram en Kernkwadranten
Talent en Karakter

Wat kost een loopbaantest?

Zie onder Tarieven loopbaantesten, workshops en trainingen 

Voor de OPQ geldt een persoonlijke terugkoppeling. De overige testen kunnen naar wens via een e-mailconsult of telefonisch geëvalueerd worden. Wil je beter functioneren in je werk of een duidelijk beeld over jezelf hebben als persoon, als werknemer of manager? Ga naar het contactformulier en geef aan wat je meer wilt weten over een of meerdere loopbaantesten

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

U bevindt zich hier: Home > Loopbaantesten
Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close